Ambachtelijke textieldrukkerij

kleine lijn

NIEUWE WEBSITE: Door het vernieuwen van de website van Kleine-Lijn kan het zijn dat u er hinder van ondervind. 

 

Bij Kleine-lijn, gevestigd in het pittoreske dorp Blije, draait alles om de kunst van handbedrukte stoffen, geschikt voor mode en interieur. Dit unieke atelier biedt niet alleen een breed scala aan seriematige producten en unica maar verwelkomt ook groepen voor diverse arrangementen en workshops. In onze winkel vind je een divers assortiment aan artikelen, allemaal in het atelier ontworpen en vervaardigd. Van cadeauartikelen, handbedrukte gordijnen, linnen en zijden shawls tot woonaccessoires, de unieke kleurstellingen en dessins geven elk item een eigentijds effect.

Lees meer Neem contact op

Handbedrukte stoffen en meer

Wij delen onze passie voor textiel, cultuur en natuur door een indrukwekkende collectie oude textielstempels, de Mobiele Zeefdrukkerij, de Vlasroute en inspirerende workshops. Onze Noord-Friese Winkeltjesroute biedt een unieke kans om de regio te verkennen.

 

Als een centrum van creativiteit en ambacht, gaat onze missie verder dan alleen een atelier zijn. Wij, waaronder Nynke, een ervaren cultuuraanbieder, delen onze expertise door les te geven op scholen en workshops zeefdrukken op textiel te organiseren.

 

Wij nodigen bezoekers uit om te genieten van koffie of thee in onze theetuin, een oase van rust met geurige rozen, rondscharrelende kippen en een prachtige vijgenboom, waar we in de zomer verse theesoorten uit onze moestuin serveren.

Lees meer

Altijd wat te beleven en te doen!

Bij Kleine Lijn valt er altijd wat te beleven en te ontdekken. Maak kennis met onze nieuwste toevoeging, de 'Kleur van het Wad', waar natuurlijke kleurstoffen uit het prachtige waddengebied worden gebruikt voor het verven van stoffen. Tijdens uw bezoek aan het atelier krijgt u de kans om een kijkje achter de schermen te nemen, waar textielmotieven met zorg worden gedrukt op een verscheidenheid aan materialen, van linnen tot zijde.

 

Open van dinsdag tot zaterdag, 10:00 tot 17:00 uur, en gelegen aan de Stationsweg 29 in Blije, langs het ‘Friese Kustpad’ en binnen het Unesco Werelderfgoed Waddenzee gebied, belooft Kleine-lijn een authentieke ervaring voor liefhebbers van het ambachtelijke en natuurlijke, verrijkt met speciale evenementen zoals onze Inloop Workshop/Doedag en de Noord-Friese Winkeltjesroute.

Neem contact op