De Mobiele Zeefdrukkerij

De Mobiele Zeefdrukkerij

Is een zeefdrukkerij voor festivals en evenementen.

We hebben verschillende wagentjes die geschikt zijn voor zeefdrukken op locatie, zowel op textiel als op papier.
Hierbij heb je de keuze uit:

  • De mobiele zeefdrukkerij

  • Safe druk brigade

  • Carte postale

Meer weten over de verschillende mogelijkheden?

Bezoek de website

De Mobiele Zeefdrukkerij - LIVE zeefdrukken, ook geschikt voor het zeefdrukken van merchandise met uw logo!

Kleur, kunst en ambacht

Kleur, kunst en ambacht
Zeefdrukken is een druktechniek waarbij verf op materialen zoals papier of textiel wordt aangebracht door deze door een fijnmazige zeef te drukken. Dit proces begint met het vervaardigen van een sjabloon, dat op de zeef wordt geplaatst om bepaalde delen af te dekken. Voor het aanbrengen van de inkt gebruiken we een inkt op waterbasis, wat milieuvriendelijk is en eenvoudig schoon te maken.

Lees meer
undefined

Zeefdruk carrousel

Tassen bedrukken

Het bedrukken van tassen met zeefdruktechniek biedt een unieke kans om uw merk of persoonlijke stijl uit te dragen. Tassen zijn praktische items die dagelijks gebruikt worden, waardoor ze een uitstekend medium zijn voor het verspreiden van uw boodschap of kunstwerk. Door het gebruik van inkt op waterbasis, zorgen we niet alleen voor een milieuvriendelijk proces, maar ook voor een levendige en duurzame afdruk die bestand is tegen de dagelijkse slijtage.

 

Zeefdruk op tassen is ideaal voor evenementen, promoties of als persoonlijk cadeau. Of u nu kiest voor een minimalistisch design of een complex kunstwerk, de techniek staat garant voor een heldere en duurzame afbeelding die de aandacht trekt. Met de mogelijkheid om te drukken op een breed scala aan tasmaterialen, van katoen tot polyester, biedt zeefdruk eindeloze mogelijkheden om uw creativiteit de vrije loop te laten.

Neem contact op